Да работиш с радост

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ – Епизод 9 – Геновева Бакърджиева

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, автор на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“, и подкрепям хората в това да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, се роди, защото вярвам, че това е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си посветен/а. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възмДА РАБОТИШ С РАДОСТ - Епизод 9 - Геновева Бакърджиеваожността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

В епизод 9 от видео поредицата ти представяме Геновева Бакърджиева, изпълнителен директор на Българската асоциация по управление на хора (БАУХ). Тя ни споделя за нейните разнообразни кариерни трансформации, дейността на асоциацията и промяната, която правят нейните членове, и ни заразява с хъс и идейност. Приятно гледане!

Това беше всичко от нас с Любомира и Геновева!

До нови срещи в епизод 10 в края на февруари. 🙂 А до тогава – ето и останалите гостенки в поредицата. Ще получиш голяма доза заряд и конкретни насоки за това как да работиш с радост и да изпитваш по-голям смисъл от това, което правиш – гарантирано!

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ - Епизод 9 - Геновева Бакърджиева