Да работиш с радост

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 2 – Руми Илиева от fitnesinstruktor.com

Здравей, аз съм Лили Георгиева, и вярвам в промяната отвътре навън и способността на всеки да открие или създаде работата, която ще обича, да бъде разпознаван, предпочитан и достойно възнаграден. От 2015 година насам се посветих на подпомагането на жени в кариерна промяна като съм съпътствала стотици българки в страната и чужбина в професионалното им развитие и изграждането на личния им бранд.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят и работят с радост, отлежава в мен повече от година. Да работиш с радост е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си се посветила. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнеш от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 2 - Руми Илиева от fitnesinstruktor.comПрез лятото на 2018-а , в епизод 2  от видео поредицата, с Любомира ти представяме винаги усмихнатата, женствена и изключително вдъхновяваща Руми Илиева – една от първите жени в България, която направи онлайн бизнес от нещо, което беше запазена територия за спортните зали – тренировките. И промени живота на хиляди българки във и извън пределите на страната! През лятото на 2015-а ти представих Руми в рубриката ми „Пълна кариерна промяна“ – какво се е променило оттогава, къде е фокусът й в момента и как всъщност успява да работи с радост, виж във видеото днес. 🙂

Това беше всичко от нас с Любомира и Руми!

Пожелаваме ти прекрасни дни и до нови срещи в епизод 3 в началото на следващия месец, в който ще те срещнем с дама, която със сигурност вече познаваш, и чиито съвети и продукти със сигурност ползваш.?

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 2 - Руми Илиева от fitnesinstruktor.comА ако и ти искаш да стъпиш на своя път и да работиш това, което обичаш, с радост, запознай се с книгата „От любов към себе си“, наръчник за осъзната кариерна промяна, подплатен с 30 истински истории на български жени в промяна. Жени като теб!

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 2 - Руми Илиева от fitnesinstruktor.com