Да работиш с радост, Най-новото, Последно от блога

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ – Епизод 12.1 Лили Георгиева

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, автор на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“ с истински истории на български жени, и подкрепям хората в това да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, се роди, защото вярвам, че това е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си ДА РАБОТИШ С РАДОСТ - Епизод 12.1 Лили Георгиевапосветена. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

Дойде време за 12 епизод, т.е. рубриката стартира точно преди година… просто не знам кога мина това време! По този случай с Любомира решихме да направим нещо по-различно, а именно да покажем живота на двете ни зад кулисите, защото се случва да ни питате за това, а и животът не е само работа.:) И двете снимахме ежедневието си в продължение на десетина дни и измислихме по пет изненадващи въпроса, които да зададем една на друга, и ги включихме като неформален и разчупен блиц. Ето какво се получи: епизодите са 2, 12.1 и 12.2, защото иначе щяхме да се окажем с прекалееееено дълго видео. Приятно гледане! 🙂

Това беше всичко от мен зад кулисите, дано ти е било интересно.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ - Епизод 12.1 Лили ГеоргиеваА ако искаш да разбереш какво да очакваш през юни, освен епизод 12.2, посветен на Любомира, ето подробности за две събития във Варна, на темите кариерна промяна и личен брандинг.

 

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ - Епизод 12.1 Лили Георгиева