Блог стар, Да работиш с радост

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: ЕПИЗОД 1 – Ани Хира от HUGAH.BG

Идеята да ти представя жени, които обичат това, което правят и работят с радост, отлежава в мен повече от година. Да работиш с радост е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си се посветила. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнеш от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова, която вероятно вече познаваш от трейлъра на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“, която издадох наскоро.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: ЕПИЗОД 1 - Ани Хира от HUGAH.BGВ епизод 1 от видео поредицата, с Любомира ти представяме винаги усмихнатата и харизматична Ани Хира, която след десет години на любима работа в огромна корпорация става бизнес консултант, който помага на малки екипи и организации да подобрят работния си климат и да работят с повече радост. Ани е и създател на ХЮГА БГ и в това видео ще ни сподели повече за това как да работим с радост, какво е ‘хюга’  и как да я внасяме в работното си ежедневие.

 

 

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: ЕПИЗОД 1 - Ани Хира от HUGAH.BGТова беше всичко от нас с Любомира и Ани!

Пожелаваме ти много хюгави моменти и до нови срещи в епизод 2 в края на месеца, в който ще те срещнем с дама, която със сигурност вече познаваш като лидер в нейния бранш. 🙂

А ако си на път да направиш промени в професионален план и искаш да направиш избор от любов към себе си, запознай се с книгата, която издадох наскоро, в която ти разкривам изпитана методология за кариерна промяна, подплатена с 30 истински истории на български жени в промяна. Жени като теб!