Блог стар, Най-новото

Какво да очакваш този сезон?

Здравей!

Аз съм тук с първата си статия за новия сезон, в която искам да ти разкажа какво предстои.

А истината е… че нямКакво да очакваш този сезон?ам търпение! Ще бъде особено интересно – и за мен, и за теб. 🙂

Както сигурно знаеш, тази година си позволих да се оттегля за малко по-дълго, и макар и в началото да имаше вина, времето беше пълноценно за себепознание, себеразвитие и планиране на новия сезон… освен за почивка с любимите ми хора, разбира се.

Краят на тази почивка беше увенчан с едно обучение, което чакам вече две години… а резултатите от него предстоят. Даде ми много, а наученото тепърва ще се разгръща във вид на по-дълбока работа с клиента. За по-дълготрайни и смислени резултати!

Трите думи, които ще бъдат символ на новия сезон, са:

Промяна

Партньорство

Писане

 

Мдаааа, очаквай абсолютно нова визия на сайта, различно представяне на това, което правя (и вече познаваш), разгръщане в няколко направления, които водят в една посока.

Очаквай да продължиш да четеш (надявам се обичаните от теб) рубрики Пълна кариерна промяна и Моята гордост.

Относно видеата… ще се случват по-рядко. И ще ти допаднат повече. Обещавам. 🙂

Очаквай и нова рубрика, в която ще говоря за щастието в работата: какво е, как да го измерим, как да го подобрим, в което ще ти споделям интересни изследвания и факти, но и истински истории на хора, които наистина обичат това, което правят.

Очаквай да пиша по-рядко, но пък по-качествено по теми, които те вълнуват – а именно кариерна промяна, кариерно развитие, личен брандинг и…ще видиш какво още.

Очаквай и раздвижване в имейл бюлетина ми, който за сега ще получаваш всеки вторник сутрин, така че да го видиш, когато отвориш имейла си за пръв път. Тук можеш да се абонираш, ако още не си.

Очаквай да ме виждаш все по-често в Инстаграм профила ми, където скоро ще ти споделям снимки и видеа в Stories, както и #careerstories (кариерни истории), за които няма да разказвам във Фейсбук страницата ми. На фокус в Инстаграм е кариерната промяна, във връзка с писането на книгата ми, за която ще ти разкажа малко по-долу. А и информацията там е доста по-лесна за възприемане и спамът е минимален… за разлика от Фейсбук.

Другата промяна е, че моите събития и сесиите ми на живо ще си имат специално място за провеждане, а именно Къщата на София, която е новият проект на дамата, която беше двигателят на Елинор хаус – мястото, в което хората свикнаха да ме виждат до началото на лятото. Къщата на София е просторна, уютна и се намира в тиха уличка близо до площад Журналист. И дааа, има две големи тераси, които ще се ползват по предназначение, а именно – за парти и специални събития изнесени навън!

Първото събитие за сезона предстои на 30 септември и е по тема, която вече съм представяла – призванието. Ясно е, че това е тема, която вълнува мнозина, а от предишните две издания на семинара вече има резултати в участници, които споделиха с мен своята промяна. Този път разликата е продължителността, която ще е от сутринта до ранния следобед, както и формата, който ще е по-интерактивен и трансформиращ.

От този сезон започвам да ти представям моите партньори, с които ще правим редица интересни и полезни събития, сеси и други.

Първата дама, която искам да ти представя, познаваш от интервюто й в рубриката ми Пълна кариерна промяна. Тя се казва Руми Величкова и е консултант по имидж и стил. Очаквай през октомври съвместно събитие между нас двете, в което не само ще си говорим, а и ще работим върху личния бранд и изражението му в стила на участниците. Ще бъде практическо и стойностно, а детайли очаквай в края на септември.

До края на годината очаквай и поредното издание на най-търсеното събитие, което правя – А сега накъде? В него на фокус е кариерното преориентиране на дами, които търсят своя път в професионален план, ръка за ръка с личния. Съдържанието и формата ще бъдат обновени, но имай търпение, всички детайли ще получиш… когато му дойде времето.

Иииии… ето я и черешката на тортата!

А именно, книгата за кариерна промяна, която, стискай палци, трябва да излезе през първата половина на 2018-а. Активното писане тепърва предстои, но пък имам пълен кош с истории, които нямам търпение да намерят мястото си в книгата, разказани от 1 лице!

Това предполагам ще обясни по-малката активност от мен, която ще забележиш, особено в зимните месеци. 🙂

През цялото време оставам на разположение на lillie@lilliegeorgieva.com .

 

И нали знаеш,

където и да си, с теб съм!

Лили Георгиева - кариерно консултиране

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save