Да работиш с радост

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 5 – Ива Дойчинова

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, и вярвам в промяната отвътре навън и способността на всеки да открие или създаде работата или бизнеса, които ще обича, за които ще бъде разпознаван и предпочитан, и с които ще оставя своя стойностен принос към света.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, отлежава в мен повече от година. Да работиш с радост е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си се посветила. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 5 - Ива ДойчиноваВ епизод 5 от видео поредицата, с Любомира ти представяме журналиста и вдъхновител Ива Дойчинова. Тя е гласът, който никога няма да забравиш. Не само, защото звучи красиво, а и защото говори по теми, които вълнуват. За Ива смисълът е в общуването. Това прави още от малка, пред блока, с децата на махалата, с това се занимава и като по-голяма. ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 5 - Ива Дойчинова Безкрайно благодарна съм, че именно Ива открива темата за кариерната промяна от любов към себе си в едноименната ми книга. Тя разказва за собствените си кариерни трансформации през годините, с уговорката, че винаги е обичала това, което прави. И дава летящ старт на всички, пред които тепърва предстои промяната, от любов към себе си!

А сега – пожелаваме ти приятно гледане на епизода, в който Ива споделя за настоящите си проекти и ни заразява с това да търсим и създаваме работата, която да работим с радост!

 

Това беше всичко от нас с Любомира и Ива! Страхотно ни се получи, нали? Пожелаваме ти прекрасни дни и до нови срещи към края на октомври в епизод 6. 🙂

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 5 - Ива ДойчиноваА ако си в период на промяна и търсиш дейността, която ще ти носи смисъл и радост, както и стойност на хората, заповядай на едно нетрадиционно представяне, уъркшоп на тема Kариерна промяна от любов към себе си, на 25.09 от 18.30 ч. в City Stage. Ще те очаквам!

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 5 - Ива Дойчинова