Да работиш с радост

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ – Епизод 10 – Ирина Люцканова

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ - Епизод 10 - Ирина Люцканова

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, автор на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“, и подкрепям хората в това да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, се роди, защото вярвам, че това е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си посветен/а. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ - Епизод 10 - Ирина ЛюцкановаИзбрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

В епизод 10 от видео поредицата ти представяме Ирина Люцканова, собственик на New Art Point – агенция за събитиен мениджмънт и връзки с обществеността. Избрах да ти я представя, защото е много цветна, каузална и истинска. Самата тя заявява, че е щастлива, когато участва в проекти, които имат мисия, и които правят света около нас по-красив, добър, и дават лъч светлина. Приятно гледане!

 

 

Това беше всичко от нас с Любомира и Ирина!

До нови срещи в епизод 11 в края на март. ?

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ - Епизод 10 - Ирина ЛюцкановаА до тогава ще се радвам да те видя на едно от трите събития, които ще проведа в София, Пловдив и Бургас, послучай най-женския месец.

Темата е „Удовлетворение и смисъл в работата – как да ги постигнем“, а всички подробности са тук.