7 въпроса за... (видео), Личен брандинг

3 видеа за личния бранд

Спецаилно за всички, които поискаха, споделям поредица от 3 видеа, в които да разясня какво представлява личния бранд и защо ни е, с цел да разсея някои митове по темата, да ти споделя опит, и най-вече – да ти помогна да стигнеш до точно тези хора, били те работодатели, клиенти, бизнес партньори или последователи, на които да носиш стойност, като бъдеш себе си и изявиш това, в което си силен, и в което виждаш смисъл.

Тези видеа са за теб, ако работиш за друг, и ти е време да направиш по-малък или по-голям завой в кариерен план, и искаш да стигнеш до най-добрия за теб работодател, както и ако работиш на свободна практика или имаш собствен бизнес, и искаш да си разпознаваем от все повече клиенти, които да искат да работят дългосрочно с теб, и с които и на теб да ти е удоволствено да работиш.

Вярвам, че имам какво да ти кажа, поради три причини:

 1. За мен личният бранд, това си ти, затова и ще започнем отвътре навън – от твоите ценности ,вярвания, силни страни и лични качества, и чак тогава ще видим как да ги предадеш навън. Т.е. ще обърнем внимание на теб самия, и чак след това ще си говорим за всичко останало. Защото крайната цел е ти да си доволен и щастлив от това, което правиш, нали?
 2. В опита ми в развитието на моя личен бранд и съпътстването на много хора по пътя на развитието на техния, разбрах, че ако на първо място трябва да познаваш себе си, то на второ е ключово да познаваш много добре тези, на които ще бъдеш от полза и да знаеш как да им донесеш истинска стойност. Ето защо ще ти обърна внимание и на това.
 3. Защото имам 7 години в управлението на човешки ресурси зад гърба си, сертифициран кариерен консултант и НЛП практик съм, и съм с над 1000 часа опит в консултиране на хора по всякакви кариерни въпроси, а в последните 2 години съм помогнала на около 100 души да развият своя личен бранд спрямо целите, които имат. Освен това всички, с които работя, ми казват, че мога да предам това, което знам, по един структуриран, разбираем и интересен начин, а това е най-важното, за да си тръгнеш доволен, и да не съжаляваш, че си отделил от ценното си време, за да изгледаш моите видеа.

Виж ВИДЕО 1

Ти вече имаш личен бранд. Въпросът е дали и как го развиваш.

 1. Какво всъщност е личният бранд?
 2. А какво не е и не бива да бъде?
 3. Защо да го развиваш и кой е особено важно да му обърне внимание?
 4. Кои са 5-те принципа на личния бранд?
 5. Задачка за домашно

Виж ВИДЕО 2

Ти си твоят личен бранд. Въпросът е познаваш ли се достатъчно добре.

 1. Кой си ти и какво те определя?
 2. Какъв принос искаш да оставиш?
 3. Коя е твоята лична история?
 4. Какво си готов да споделиш?
 5. Задачка за домашно

Виж ВИДЕО 3

Ти вече носиш стойност. Въпросът е каква точно и на кого.

 1. Кои са хората, на които помагаш?
 2. Какви са проблемите, които решаваш?
 3. Какво е твоето послание?
 4. Как стигаш до тези хора?
 5. Задачка за домашно.

 

Благодаря ти за отделеното време! Надявам се да ти бъда от полза.

До нови срещи!

И нали знаеш, където и да си, с теб съм!

Лили Георгиева

Консултант по кариерно развитие и личен брандинг