Темата за увереността, в себе си, и в кариерен план, не спира да ти е актуална?

Искаш да постигнеш устойчива увереност отвътре-навън?

В Lovemycareer ще ти помогнем с работещи и изпитани обучения, статии и консултации за целта.

Защо платформата Lovemycareer работи?

Стратегическа индивидуална онлайн консултация с Лили Георгиева

А сега накъде?

Онлайн курс за взимане на кариерно решение „А сега накъде?“
0 дни 00 ч 00 мин 00 sc

Индивидуална сесия

Разреши свой кариерен или бизнес казус.

Отзиви

Добре дошли

Харесва ми общността и как можем да си бъдем полезни

Като резултат от работата с Лили се развих в настоящата си компания, смених екипа си и намерих начини да използвам своите силни страни и преносими умения. Изпитвам истинско удовлетворение от това! Подходът на Лили е насърчаващ, провокативен към мислене надълбоко, и търсене на смисъла и първопричината. Харесва ми как структурира и вади най-важното от всичко изговорено, както и общността, която е създала и как можем да си бъдем полезни. Освен това има страхотно чувство за хумор и мисли наистина как да помогне на човека, а не само да му предаде някакви теоретични знания или методология.

Маргарита Николова

София, бизнес анализатор и тренер в IT компания

Добре дошли

Най- стойностният подарък, който съм получавала към момента!

Още в първия ни разговор с Лили знаех че имам пътеводител, човек със способности, умения и суперсили, който ще освети търсенето ми вътре в себе си и ще даде компетентна, достоверна и професионална подкрепа. Имах нужда от промяна, но не на средата, в която се намирам, а по-скоро надграждане на опита и уменията ми. След като ръка за ръка с Лили изследвах и анализирах себе си, обсъдих с моите работодатели алтернативите и посоката, в която бих могла да поема оттук нататък. В момента се развивам в същата компания, но в нов проект, който оглавявам, и се чувствам на мястото си, щастлива и удовлетворена.

Жана Захова

Варна, асистент в правна кантора и създател на проекта justiceto.me

Добре дошли

Чувствам се наистина удовлетворена!

Благодарение на работата с Лили смених позицията си в компанията си и съм част от екип, с който споделяме близки ценности: нещо, което ми липсваше преди. С колегите сме много близки и даже ходим на почивки заедно. Новата дейност е на по-високо ниво, и отговаря повече на моите силни страни и интереси, както и изискванията ми за възнаграждение. А мениджърите много ни помагат и ни насърчават да се развиваме в каквато насока искаме. Вече отговарям и за тийм билдинг събития, които имаме всеки месец, и това ми допада много. Имам и допълнителни задачи за подобряване на процеси в работата, където разполагам със свободата да давам предложения и ги обсъждам с екипите, които отговарят за промените.

Александра Сантова

София, акаунт мениджър

Подбрано от блога на тема Увереност

Добре дошли
Количка
Впиши се

Още нямате акаунт?

Facebook Instagram
Използваме бисквитки за максимално добро представяне онлайн. Продължавайки напред, Вие се съгласявате с това.
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.
Магазин
Желания
0 елементи Количка
Профил