Блог, Най-новото, Последно от блога

Моята общност те подкрепя с ресурси!

МОЯТА ГОРДОСТ - #щесесправимзаедно „Моята общност те подкрепя с ресурси!“

Моята общност те подкрепя с ресурси!Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг с над 1500 часа опит, автор на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ и на безплатния наръчник за осъзната кариерна промяна „Стани своя най-важен проект“, създател на системата за кариерна промяна УСТРЕМ. В рубриката си „Моята гордост“ ти представям тези, с които се гордея най-много – моите клиенти, хората, които постигат промени вътре в тях, а след това и отвън, като откриват или се развиват в работата или бизнеса, които обичат.

Този месец статията от рубриката ще бъде по-различна, предвид извънредната ситуация и последиците от нея.

25 от момичетата от моята общност клиенти са подготвили за теб безплатни ресурси и отстъпки, от които можеш да се възползваш в близките седмици.Това е начин да подкрепим и теб, и тях в този труден момент.

Тяхната експертиза е от видео маркетинг, финансово планиране, правна превенция, през функционално, дентално, емоционално и психическо здраве, до визуален коучинг и имидж консултиране. Работила съм за кариерното развитие или личния брандинг на всяка една дама и познавам нейната работа, и лично гарантирам, че това, което предлага, е стойностно и работещо!

Да започваме!

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Финанси за малък бизнес и фриленсъри

Росица Чопева е финансист и по образование, и по призвание. Помага на предприемачи, стартиращи и установени компании, да взимат информирани решения, да държат финансите си под контрол, и да разпределят ефективно ресурсите си. Тя отлично познава предизвикателствата, с които се сблъскваме, когато развиваме собствен бизнес и ограничените ресурси, с които разполагаме.  Затова е създала SIXFIGURE, с мисията да бъде финансовия стратег до малки и средни компании. Ето тук, в рубриката „Моята гордост“, е нейната история на кариерна промяна. Аз работих с нея за финансово планиране и скалиране на моя бизнес и съм впечатлена от професионализма и компетентността й!

Безплатен ресурс и услуга с отстъпка:

В момента сме изправени пред много трудности, трябва да се грижим за физическото си оцеляване, но и да предвидим как да работим успешно в условията на криза. Роси ни споделя стъпките, които предприемат в SIXFIGURE, и по които работят с техните клиенти, за да превърнат кризата във възможност. Можеш да свалиш безплатно техния финансов модел за планиране и следене на парични потоци, който са създали за малки бизнеси и професионалисти на свободна практика, от следната статия.

По време на кризата компанията й предлага еднократна стратегическа консултация, в която с клиента да работят по финансов казус (на нов или действащ бизнес): ценообразуване, промяна на бизнес модела, парична наличност, прогнозиране на клиенти и продажби, оптимизация на разходите, финансиране и други.  За два часа ще получиш експертен финансов съвет, ясна структура, стъпки на действие и посока за развитие.  Контактите на Роси са тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Видео маркетинг за бизнеси и хора на свободна практика

Вероятно познаваш Любомира Любенова от общия ни проект „Да работиш с радост“.

Работата й е да вдъхновява бизнесите да включват все повече и повече видео в онлайн комуникациите си. Тя е убедена, че видеото отдавна не е бъдеще, а настояще. То е мощен инструмент, който изтласква бизнеса напред. В последните 10 години е работила с много бизнеси и с хора със свободни професии, които искат да изградят личен бранд онлайн. Ето тук е историята за нейния кариерен път в рубриката „Моята гордост“. От три години работя с Любомира по различни видео проекти и вярвам, че видеото работи, а тя определено знае как да ни помогне то да работи за нас.

Безплатен ресурс и услуги с отстъпка

Всичко за видеото и как можеш да го използваш в своя бизнес , виж във видеото на Любомира и колегата й Веселин Тонов ето тук.

Последните седмици предизвикаха Любомира и компанията й Media Start да преосмислят услугите си и да ги адаптират към “новото нормално” – да станат още по-гъвкави, по-бързи и по-адаптивни. В резултат на това се родиха следните услуги и теми, на наистина ‚кризисни‘ цени, като жест на подкрепа към всички, които именно в момента имат нужда от видео в бизнеса си: дистанционно консултиране за поведение пред камера, бърза обработка на видеа и групови консултации по видео маркетинг. За контакти с Любoмира, ето тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Продуктивност и организация на времето

Силвина Фурнаджиева от „Супер продуктвност“ помага на собствениците на бизнес да планират, организират и развият проектите си от самото им начало до големия успех и да повишат личната си ефективност в работата. Тя е експерт и в областта на работата от дистанция и подготвянето на екипи за този формат.  Сред клиентите ѝ са Програма „Глоб@лни библиотеки – България“ на Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, Програмата за развитие на ООН в България, Министерство на образованието и науката, БДЖ, БНТ, „Софпроект“ и редица стартиращи компании. Ето тук можеш да прочетеш историята на нейната кариерна промяна в рубриката „Моята гордост“. Аз също съм работила с нея за моята продуктивност и резултатите са налице – работя по-малко, а постигам по-големи резултати, и имам време и за другите теми, важни за мен.

Безплатен ресурс и услуга с отстъпка:

Силвина ни споделя една от топ статиите в нейния блог, която ще е особено ценна в настоящия момент, в който работа и личен живот са буквално слети в едно, за хората, работещи от вкъщи, както и за всички останали, на които все не им достига времето.

По време на извънредните обстоятелства,  всички видове консултации с нея и на e-mail курса „Супер фокус“  са намалени с 30%, за да бъдат по-достъпни. За всеки, който има нужда да се научи да планира работата си или тази на бизнеса си по-добре в условията на хаос, стрес и несигурност, е тази нова възможност, също на 30% по-ниска цена от стандартната консултация. Контактите на Силвина са ето тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Планиране и целеполагане

Валентина Талигарова е майка на две малки деца, творец, дизайнер и създател на няколко бранда, един от които Plant a Habit. Тя се определя като доста организиран човек, който има много цели, и търси начини, по които да ги постига. В началото на годината може би видя представянето ми на нейния планер – „Моят Планер 2020“ –  Годишен Планер за постигане на цели. Аз го използвам за моите седмични и месечни цели и ми е изключително полезен! Тук е нейната история на кариерна промяна в рубриката „Моята гордост“.

Продукт с отстъпка и безплатен ресурс:

Ако виждаш възможностите в настоящата ситуация и именно сега е момента да организираш всички свои цели в система, която работи, за срока на извънредното положение „Моят Планер 2020“ е с 50% намаление!

В допълнение, Валентина ти споделя безплатно и част от него – файлове с годишен, месечен и седмичен план. За контакти с нея, тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Организиране на пространството в дома и офиса

Калина Дулева вярва в онзи начин на живот, в който правим повече място за важните неща. В условията на все по-малки жилищни площи и все по-открити и споделени работни пространства, усещането за ежедневна битка за територия между вещи и хора се задълбочава. И сякаш хората по-често губим. Уморява ни даже мисълта за поредното п(р)очистване. А в момента много от нас прекарват 24 часа в своя дом и комфорта на дома става особено важен. Лично аз работих с Калина за подредбата и организирането на пространството в моя дом и съм много щастлива от това, че не само постигнахме страхотни резултати, а и в момента мога да ги поддържам сама. Компанията на Калина се нарича NEEDforNEAT и променя отношението към живота и вещите.

Именно докато сме постоянно у дома е добър момент да съберем на едно място най- използваните си вещи, да направим инвентаризация по категории и след това да организираме нещата, които притежаваме, и да ги подредим. С малки стъпки.

Услуга с отстъпка

Тя е насреща за онлайн консултация с отстъпка, в която да анализирате твоите нужди и да организирате процеса по подреждане чрез създаване на индивидуален списък със стъпки за  подреждане по категории. Повече за NeedforNeat и контакти с Калина, тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Подбор и развиване на екипи

Вяра Конакчиева помага на компаниите да открият най-добрите професионалисти, с които да развиват бизнеса си. Професионалната си експертиза упражнява в сферата на Човешките ресурси, като работи с убеждението, че най-големият потенциал, който всеки човек притежава, е този, в който е готов да повярва.  Живее и се старае да работи според личните си ценности, които са независимост, креативност и честност, и те я вдъхновяват и мотивират да бъде по-добър човек и професионалист. Умее да превръща думите в послание, което носи сила, и бива чуто. Повече за Вяра можеш да видиш в Линкдин профила й тук.

Услуга с отстъпка:

В настоящата ситуация Вяра е готова да помогне да превърнеш посланието на твоя бизнес или фирма, и начина, по който е представен, във въздействащо и отличаващо се онлайн присъствие, с което да привлечеш правилните професионалисти в екипа си. Можете да се свържеш с Вяра тук: vyara.konakchieva@gmail.com

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Правна подкрепа и превенция

Венета Манолова – Драганова е адвокат и медиатор, специалист по правна превенция и извънсъдебно разрешаване на спорове. С богат опит от корпоративния сектор в областта на фирмено, търговско, гражданско и вещно право. Създател и автор в „Правометър“ – онлайн платформа за предоставяне на безплатна правна информация и услуги. За контакти с Венета, тук: pravometar@gmail.com

Безплатен ресурс:

В условията на извънредно положение и изолация, все повече говорим за емпатия, доброволчество и взаимопомощ. Важно е да осъзнаем, че основният ресурс, с който разполага всеки от нас, е професионалната ни експертиза – източник, от който можем да черпим, за да дадем своя принос.

Ето защо, наред с безплатната информация, която предоставят в „Правометър“, Венета се фокусира върху един изключително важен проблем, който отново излиза на дневен ред, макар и епизодично, а именно: темата за домашно насилие в условията на изолация. Като медиатор по семейна медиация, тя вярва, че уважението и дипломатичният подход трябва да са водещи при разрешаването на семейни конфликти, особено когато в семейството има и деца. За съжаление, има случаи, в които медиацията и здравият разум са безсилни, и трябва да се обърнем към съда. Венета е подготвила два документа под формата на образец с указания за попълване и информация, касаеща пострадалите.

а/ Молба за защита (към съответния РС);

б/ Декларация за извършено насилие (което е основно доказателство, ако лицето, не разполага с други към момента на подаване на молбата).

 

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Психологично консултиране за деца и възрастни

Анета  Калчева помага на хората, когато се опитват да намерят СМисъл, да разберат по-добре себе си, да се свържат с другите, да се справят в трудна ситуация. Чрез образователни и терапевтични ресурси, обучения и консултаци подпомага деца, родители и възрастни да достигнат пълния си потенциал. Работи като психолог и обучител от 15 години, в последните няколко години развива собствена консултативна и терапевтична практика, в която използва много арт и преживелищни методи, психодрама и гещалт терапия.

Безплатна услуга:

До края на извънредното положение Анета предлага безплатни психологически консултации, повече информация, тук. За контакти с нея, тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Психотерапия в областта на взаимоотношенията и сексуалното здраве

Гинка Георгиева е психолог и психотерапевт в областта на хармоничните взаимоотношения и сексуалното здраве. Помага в разрешаването на проблеми в брака или връзката, както и  затруднения свързани със създаването и съхраняването на отношения. Гинка е дипломиран магистър психолог, обучаващ се специалист към “Български институт за гещалттерапия“, специализирала сексология в Киевски гещалт институт, работи с методите на семейните констелации, първични травми от детството и други. Тук е нейната история на кариерна промяна в рубриката ми „Моята гордост“. За контакти с Гинка и повече за услугите й, тук.

Безплатен ресурс:

Гинка ни споделя книгата си „Познавате ли своята сексуалност?“ за безплатно сваляне от тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Семейна и брачна терапия

Кристина Стамова е консултант по фамилна и брачна терапия. Завършила е „Института по Фамилна Терапия – България“ (ИФТ) с титуляр доц. Златка Михова – доайен на Фамилната терапия в България,  пълноправен член на Европейската асоциация по фамилна терапия.

Актуалната обстановка на принудителна изолация, карантина, икономическа нестабилност и императивна необходимост тотално да пренастроим начина си на работа, учене и живот, освен очевидните предизвикателства носи и емоционални и отношенчески такива. Оставането за по-дълго време вкъщи заедно с партньора, децата и/или нашите родители, може да сложи на дневен ред отлагани теми, проблеми и скрити конфликти, за които преди това в забързаното ежедневие все не е оставало време да се проявят, да им обърнем внимание и да разрешим.

Услуга с отстъпка:

Кристина предлага 50% отстъпка от нейните консултации до края на май 2020-а. Предвид карантинната обстановка, консултациите ще се провеждат в онлайн формат – по Скайп или Вайбър.  За повече информация и записвания, моля изпратете лично съобщение на Кристина в страницата й във Фейсбук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Консултиране в областта на емоционалната интелигентност

Антония Керчева е треньор по емоционална интелигентност и мотивационен коуч. Тя помага на хората да шлифоват своя потенциал, да рафинират своята вътрешна красота и усещане за хармония, като развиват своята интелигентност за емоциите като много ценен ресурс и лидерско качество. Антония е експерт с дългогодишен опит в сферата на конгресния мениджмънт и е ръководила проекти за над 280 организации, с над 500 събития. Тя е мотивационен лектор, обучител и треньор в групови програми.

Тони може да бъде полезна по два начина:

–              развиване на уменията на емоционалната интелигентност по системата EQ-i 2.0- водещият световен модел за измерване коефициента на социална и емоционална интелигентност, научно валидиран от Multi-Health Systems Inc. (индивидуално и в група)

–  индивидуални консултации по конкретно затруднение в емоционален план

Услуга с отстъпка:

Преференциалните условия са в размер на 20% отстъпка от самостоятелна индивидуална консултация и 25% от пакетна програма за развиване на ЕИ умения от 5 сесии, които са валидни до 15 май 2020г. За контакти с Антония, на amkercheva@gmail.com и тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Коучинг с неврографика

Гергана Дееничина е щастлива майка на две пораснали момчета, предприемач, консултант, лайф коуч и творец; по образование – ИТ инженер и икономист. Мисията й е да вдъхновява хората около себе си да вървят напред, да не се страхуват и ограничават да пробват нови неща, да изследват себе си и света около себе си, да се накарат да видят съществуващите ситуации по нов начин, от различна гледна точка, да предприемат различно действие и като краен резултат да променят себе си и всичко наоколо към по-добро. В ежедневната си работа с клиенти използва уникалния иновативен метод Неврографика. Това е нейната история на кариерна промяна в рубриката ми „Моята гордост“.

Безплатни ресурси и услуги с отстъпка:

В канала й в Youtube има записи от безплатните й уебинари от последните седмици, а информация за следващи безплатни събити във FB страницата й. За всички, които четат тази статия, Гери предлага 20% отстъпка от индивидуални и групови сесии до края на м. юни с код: Lili. Повече за нейната работа и контакти с Гери, тук.

 

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Хюман дизайн и енергийна психология

Лукреция Константинова развива експертизата си в сферата на личностното израстване и пълноценна изява във всички сфери на живота в последните 10 години. Провела е над 700 индивидуални консултации и над 80 семинари, лекции и работилници.  Стига до това, след като твърде дълго е разпилявала своята енергия и е използвала потенциала си по неправилния начин. Това я е карало да се гневи и да се отчайва, и да се блъска в собствените си ограничения като птица в клетка. Когато е срещнала хюман дизайн и енергийната психология, всичко си е дошло на мястото. Повече за Лукреция и нейната работа, тук. А това е историята й на кариерна промяна в рубриката „Моята гордост“. Аз самата работих с нея за определяне на моя дизайн и знанието ми беше изключително полезно!

Услуга с отстъпка:
Лукреция с удоволствие споделя своите най-желани ресурси с всеки, който иска да преоткрие личната си сила и да живее живота си като индивидуално изкуство, с 50% отстъпка. Ето подробностите и как да се запишеш за едното или за двете предложения:

Трансформираща сесия ЛИЧНА СИЛА (онлайн)

Онлайн курс ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Енергийна психология и консултиране за потенциал и развитие

Теди Хаджийска помага на хората да направят промяна и да минат през трудностите в живота, осъзнавайки своите страхове, бариери и подсъзнателни модели, за да стъпят уверено, осъзнато и смело на своя път, от любов към себе си. Нарича себе си консултант по промяна и изграждане на автентичен аз, чрез личностно, емоционално и духовно израстване, в синхрон с ума, сърцето и душата. Тук е историята на кариерна промяна на Теди в рубриката „Моята гордост“ .

Услуга с намаление и безплатен ресурс:

Ако усещаш, че ти е дошло времето за промяна и искаш да се фокусираш върху себе си, да се освободиш от някой страх или да се свържеш със себе си, може да потърсиш Теди, за да работите заедно, с отстъпка от 15% за индивидуална сесия. Пиши й тук. А това е YouTube канала на Теди,  където ще намериш над 100 безплатни медитации и видеа.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Подкрепа при житейски трудности и промени

Албена Славова  е тренер и лайф коуч. Хората, които търсят нейната помощ, са в период на burnout, на преосмисляне на живота или друг вид криза, подобно на тази, в която се намираме сега. Подкрепата й ги стимулира трайно да преодолят трудностите и да подобрят качеството на живота, здравето и взаимоотношенията си. Тук е нейната история на промяна в рубриката „Моята гордост“.

Безплатен ресурс и услуга:

Албена предоставя книжка за мотивация и вдъхновение „Да ти светне крушката”, която може да се изтегли от тук.

 „Протягам ти ръка” е еднократна 60-минутна индивидуална коучинг сесия с 50 %отстъпка по време на извънредното положение. Сега всички преминаваме през труден период, който поражда в нас безпокойство, страх и напрежение. Албена ти протяга ръка за подкрепа, за да преодолееш тревожността и депресивните мисли, които може би са те обзели напоследък. За контакт с нея, на имейл alb.slavova@gmail.com или в страницата й във Фейсбук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Дентално здраве чрез функционална медицина

Д-р Радосвета Симеонова помага на хората да имат по-здрави зъби, без нужда от болезнени процедури и намесата на зъболекар. Нейните методи на работа са подходящи за деца и родители, които търсят по-щадящи, нетоксични и естествени начини на лечение. За тях споделя в статии в сайта си. Индивидуализираните грижи и профилактика създават здравословни навици у децата и изграждат доверие в лекаря. Така те израстват по-здрави, с естествена защита от кариес и други дентални проблеми. Най-голямото й постижение са здравите усмивки на нейните малки пациенти. Специално за всички родители създава онлайн програмата „Здрави зъбки“,  за да им помогне да предотвратят най-често срещаните проблеми с детските зъби. Радосвета е автор на книгата „Без кариес“ – невидимата връзка на зъбите с цялостното здраве.

Безплатен ресурс:

Д-р Симеонова предоставя своята електронна книга, в която да намерим лесни и ефективни съвети, с които да подобрим здравето на зъбите си още днес. За контакт с нея и как работи с пациенти (включително и онлайн), тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Педиатрия и здраве

 Д-р Лора Камбурова помага на родителите да се чувстват спокойни и уверени в отглеждането на децата си. Дава им подкрепа и съвети за хранене, кърмене, движение, стимулиране на физическо и нервно-психическо развитие, профилактика на детските болести, както и адекватното и съвременно им лечение.

Тя е лекар, педиатър, хонорован преподавател към ВТУ, хомеопат, със защитена научна степен ‘доктор’. Прави консултации на живо в кабинет 210 в Градска поликлиника в град В.Търново , домашни посещения, както и онлайн консултации по Скайп или Вайбър в зависимост от конкретния случай.

Услуга с отстъпка:

За читателите на тази статия Лили Георгиева предлага онлайн консултации с 50% отстъпка до края на извънредното положение. За повече информация, тел. 0898935987.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Бахова терапия във Варна и онлайн

Павлина Николова е сертифициран Бахов консултант към “Бах фондация”, Великобритания. Баховата терапия е начин на самопомощ. Това е възможност за личността да се справи със страх, ужас, апатия, депресия, отчаяние и др. Цветните есенции на д-р Бах помагат да се задействат собствените ресурси, за да може човек да се справи по най-добрия начин при дадените обстоятелства – нещо ключово в условията на изолация и извънредно положение.

За Поли като специалист е важно да се свърже с клиента, да уважи правото му на автономност и да открие настоящите емоционални и мисловни блокажи. В хода на разговора те разчитат заедно „липсващата информация” (това, от което личността се нуждае и търси в момента) чрез езика на цветните есенции, за да стигнат до точната комбинация. Консултира в студиото й във Варна и онлайн. Провежда и авторски уникален курс по Бах терапия чрез метода сугестопедия.

Безплатен ресурс и услуга с отстъпка:

Лекция за Бах есенциите – как се използват и какво представляват с продължителност 1 час, можеш да видиш тук. Новите клиенти имат възможност да края на извънредното положение да се възползват от 30% намаление от цената при първа консултация. При контакт с Поли, кодово име е:  Лили Георгиева.  За контакти:  0898528792 или чрез ФБ страницата й.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Бахова терапия в София и онлайн

Нели Мутафова помага на бременни и на семейства с малки деца да бъдат здрави, щастливи и богати. Прилага Бахова терапия, рейки и суперхрани.  Автор е на сайта „Все по-добре” и на електронната книга в 2 части „Алтернативна Бахова терапия. Подкрепа за цялото семейство“.

Услуга с отстъпка и безплатен ресурс:

Предлага услугата Алтернативна Бахова терапия с отстъпка -20% до 18.05.2020 г. За повече информация и контакти с нея, тук.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Спининг за родители и забавления за деца

Невелина Цочева-Йовчева е психолог, треньор по Semma Spinning и собственик на пространство за деца и родители в Севлиево. Тя вярва, че движението е от първостепенно значение за нашето психично и физическо здраве, особено в момента, и поради това всяка седмица води мини тренировки в реално време във Фейсбук страницата на спининг залата й, за да бъдем активни, дори и вкъщи.

 

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Бизнес английски, франчайз консултации и пазарно позициониране 

Деси Павлова е умел преговарящ и интригуващ презентато: икономист по образование, с юридическа квалификация и шарен 20 + години опит по проекти, предимно в сферата на инвестиции в недвижими имоти, с фокус върху франчайзинга и ритейла. Била е корпоративен обучител до скоро, и е преподавател по английски отново от скоро, горяща от повече от 5 години в темите на иновативното и неформалното образование и работата с деца (4-12 години), майка на Инна на 6 години.

Деси се намира на нов път в съвсем различна посока от януари 2020. Засега е реализирала само частта с преподаването на английски онлайн и офлайн – има завършена английска езикова гимназия с отличие, C1-С2 ниво на владеене, солиден практически опит в работа с договори и икономически английски поради естеството на деловите й ангажименти досега. Одобрена е за участие в курса на Cambridge за CELTA Certificate за Юли, 2020. Има проект за откриване на локален детски център за общуване, празнуване и лудуване, който е на „трупчета“ по „коронясали“ причини, но ще бъде факт до края на 2020-а.

Как може да бъде полезна:

1)         Ако искате да учите английски, да го упражнявате разговорно или имате нужда от  задобряване в икономическата или договорната терминология; или ако ви е необходим превод на договор или специализиран текст с икономическа тематика, направен от човек с богати практически познания, натрупани в реалния бизнес.

2)          Ако обмисляте да купите франчайз или искате да създадете франчайз модел за вашия бизнес;

3)           Пускате нов продукт или услуга и имате нужда от пряма и детайлна обратна връзка и експертен съвет относно пазарното си позициониране, популяризиране и комерсиализация или просто някой да организира локацията и сцената за вашите първи изяви и представяния.

За контакт с Деси, тел. +359 888 431493 или dessie.pavlova@gmail.com

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Оценка на треньори и обучения

Наричат Мариана Иванова – Мей фея и който я познава знае, че се смее уникално.

Това, което запалва пламъка в нея, е възможността да превръща обученията на треньори и обучители в трамплин, не само за техните участници, а и за тях самите. След като дълги години не е имала втори чифт очи, за обученията, които е водила, сега тя е този втори чифт очи, който присъства докато обучителят е на сцената, за да може след това да му даде не просто обратна връзка, а цялостна картина с всички аспекти за развитие за обучителя, неговото обучение и бизнеса му.

Услуга с отстъпка и безплатен ресурс:

Затова, ако скоро планираш обучение, онлайн или по-натам, на живо, Мариана ти дава 20% отстъпка ( с код Лили20) от сесия с нея за поставяне на ясни цели за теб и за обучението, което ще водиш. Ако пък обученията не са в твоите планове, тук в страницата на Мариана  можеш да се свържеш с нея и да видиш поезията извираща от душата й, отразяваща живота.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Визуален коучинг

Михаела Гаврилова е HR по професия, а от около 2 години е страстен почитател на Visual Thinking и други иновативни и креативни методи на работа като дизайн мислене и коучинг, които предизвикват „АХА“ моменти, и спомагат за бързото разрешаване на проблеми.

Основният герой в нейната работа е визуалното мислене. Ролите, които изпълнява, когато го практикува, са – графичен записвач, създател на темплейти, подходящи за различни обучения и коуч, който рисува процеса.

Основната стойност, която се стреми да дава, във всичките си роли, е яснота и визуален израз на споделените идеи, мисли и решения, като това спестява време. Помага на обучители и обучаеми да ВИДЯТ мислите си, да учат и запомнят по-лесно, да държат фокуса върху важните неща.

Услуга с отстъпка:

Ако искаш да научиш повече за нейната работа и искаш да използваш нейната експертиза за твой проект или бизнес идея, или ако искаш да увеличиш професионалните си инструменти, потърси Михаела на тел. 0887232325 или имейл Tsekova.m@gmail.com. До 31.05.2020 г. предлага 2 безплатни визуални коучинг сесии + 50% намаление, на последващи такива + 1 урок по визуално мислене.

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Карта на мечтите и поп арт картини

Дарина Христова е творец развиващ няколко авторски проекта. ПОП АРТ Портрети – подарък с преживяване за големи и лични събития, Карта на мечтите – подарък лично и вдъхновяващо преживяване и сдружение Мещра – популяризиране на български традиционни занаяти.

Създаването на “Картата на мечтите” е подсъзнателна техника, която ни фокусира да работим само за важните за нас неща. Картата е разграфена на 9 сектора (богатство, слава, взаимоотношения и тн.) направена е красиво и подредено и има супер много картинки изобразяващи желания, мечти, пътувания. Има готови заявления с опция за лично персонализиране.

Поп арт картини са картини, които ние рисуваме и дигитално вграждаме образа в платно и изпращаме пълен комплект за рисуване. Картините са подходящи за големи и лични събития като сватби, роженни дни, годишнини, обяснение в любов и тиимбилдинги, където всички заедно рисуват, и след като изсъхне боята се отнема вградения образ и се получава картина, нарисувана от всички. За всики, прочели това представяне, има специални отстъпки, само кажете на Дари, че Лили Георгиева ви изпраща. 🙂

Моята общност те подкрепя с ресурси!

Имидж консултиране

Емилия Георгиева е дипломиран стилист и имидж консултант. Тя помага за по-цветен живот и ежедневие на хората чрез практични и професионални съвети за тяхната визия, използване на 100% от дрехите в гардероба им, подходящи грим и аксесоари, разумно пазаруване и спестяване.  Всичко това води не просто до по-добра визия, а до повишени самоуважение и самочувствие, и най -важното – усещане за вътрешна хармония.

Всеки има свой стил, вкус и усещане за това какво му подхожда и кое му харесва. В този процес Еми е до теб, да ти помогне да улесниш процеса на твоето самооткриване и себеутвърждаване. Повече за нея и услугите й на сайта й и на тел. 0889531570

Услуга с отстъпка:

До края на извънредното положение можеш да се възползваш от 20 % отстъпка от редовните цени на всяка консултация, а за пакет консултации – от 30% отстъпка.

Моята общност те подкрепя с ресурси!Това беше всичко от нас с момичетата. Надяваме се да сме били интересни и полезни! А ако искаш да работим с теб за твоята кариерна промяна, развитие и личен бранд, разгледай четирите програми от моята авторска система за кариерна промяна „УСТРЕМ“, като до 10 май има 30% отстъпка от интензивната сесия и 20% – от дългосрочните програми.

Кураж и нали знаеш, където и да си, с теб съм!

Моята общност те подкрепя с ресурси!