Да работиш с радост

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 7 – Ралица Генчева

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, автор на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“, и подкрепям хората в това да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, отлежава в мен повече от година. Да работиш с радост е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си посветен/а. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 7 - Ралица ГенчеваВ епизод 7 от видео поредицата ти представяме слънчевата Ралица Генчева, която вероятно познаваш и като автора Charly Wilde. Общото между нея и мен е умората от живота на бързи обороти, гоненето на чужди цели и желанието за промяна, която и за двете ни става факт през 2015-а. Вече четвърта година Рали пише стихове, в които излива душата си, и най-новата й книга „Когато ‘тръгвай’ значи ‘остани’ “ , ще излезе съвсем скоро, в нетрадиционен формат. Освен това Ралица работи за развиването на работодателската марка в България и се увлича, и увлича другите… по минимализма.

Получи се много интересно и красиво интервю – обещаваме! 🙂

 

 

Това беше всичко от нас с Рали и Любомира. Вдъхновяващо, нали?

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 7 - Ралица ГенчеваА ако искаш още доза вдъхновение на прага на новата година, тук са и останалите шест епизода от рубриката: епизод 1 е със създателката на HUGAH.BG Ани Хира, в епизод 2 гостуваме на неверятната Руми Илиева от fitnesinstructor.com, в епизод 3 ти представяме жената, на която се доверяваме за здравето и храненето си със затворени очи, а именно Надя Петрова, в епизод 4 се вдъхновяваме от бизнес консултанта създал Training Academy – Вергиния-Къшева Накова, в епизод 5 сме горди да гостуваме на любимия ни вдъхновител – журналиста Ива Дойчинова, а в епизод 6 си говорим с Марина Стефанова, която е пионерът, който развива темата за корпоративната социална отговорност в България.

Приятно гледане и до нови срещи в епизод 8, точно преди Коледа. 🙂

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 7 - Ралица Генчева