Да работиш с радост

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 6 – Марина Стефанова

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, автор на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“, и помагам на хората да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, отлежава в мен повече от година. Да работиш с радост е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си посветен/а. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 6 - Марина СтефановаВ епизод 6 от видео поредицата, с Любомира ти представяме Марина Стефанова, която е човекът, който вече 15 години развива корпоративната социална отговорност (КСО) в България, но не като хубава практика по празници, за излъскване на имиджа, а като реално работеща стратегия, първо – по отношение на служителите вътре в компаниите, а след това – и към околната среда, и обществото като цяло. Марина говори за това какво е КСО, за професията на специалиста по КСО, за неговата роля и принос, както и за фондация Каузи, която движи паралелно с Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, начело на която е вече осма година. Освен това дава една много интересна дефиниция за баланса между работата и личния живот, както и за нейната лична формула.

п.с. Ако по време на видеото ти се стори, че чуваш особен шум – през цялото време докато си говорихме, в съседните помещения правиха ремонт – но това не ни отказа. 🙂

Приятно и полезно гледане!

 

 

Това беше всичко от нас с Любомира и Марина. Надяваме се наученото днес да ти дава още една идея за достойна кариерна реализация, която оставя нещо стойностно след себе си!

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 6 - Марина СтефановаА ако търсиш кариерна промяна, която да е в унисон с твоите ценности, лични и кариерни цели, и същността ти като силни страни и таланти, интереси и компетенции, и то в унисон с другите ти житейски роли, а не за сметка на тях – време е за ПРОБИВ, отвътре-навън, за да можеш да направиш осъзната професионална промяна, от любов към себе си. Всички детайли за уъркшопа са тук. Ще се радвам да те видя там!

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 6 - Марина Стефанова