Да работиш с радост

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 4 – Вергиния Накова от Training Academy

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, и вярвам в промяната отвътре навън и способността на всеки да открие или създаде работата или бизнеса, които ще обича, за които ще бъде разпознаван и предпочитан, и с които ще оставя своя стойностен принос към света.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, отлежава в мен повече от година. Да работиш с радост е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си се посветила. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 4 - Вергиния Накова от Training AcademyВ епизод 4 от видео поредицата, с Любомира ти представяме слънчевата Вергиния Къшева – Накова – бизнес коуч и обучител, сертифициран терапевт по когнитивно поведенческа терапия, управител на Training Academy и още няколко неща. 🙂

През 2017-а Верги гостува в рубриката ми „Пълна кариерна промяна“ – какво се е променило оттогава, къде е фокусът й в момента, как работи с радост и какво прави, когато не работи, ти показваме в настоящия епизод.

 

Това беше всичко от нас с Любомира и Верги!

Пожелаваме ти прекрасни дни и до нови срещи към края на този месец, когато ще ти представим епизод 5 от рубриката. Ще видиш дама, която има знаков глас за българската журналистика, и вероятно вече си й фен!

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 4 - Вергиния Накова от Training AcademyА ако си в период на промяна и търсиш дейността, която ще ти носи смисъл и радост, както и стойност на хората, запознай се с книгата „От любов към себе си“, която издадох наскоро. В нея в над 300 страници ти разкривам изпитана методология за кариерна промяна, подплатена с 30 истински истории на български жени в промяна. През есента очаквай представянето на книгата и в Academy Book Club, рубрика на Training Academy. 🙂

До нови срещи!

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 4 - Вергиния Накова от Training Academy