Да работиш с радост

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 3 – Надя Петрова

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, и вярвам в промяната отвътре навън и способността на всеки да открие или създаде работата или бизнеса, които ще обича, за които ще бъде разпознаван и предпочитан, и с които ще оставя своя стойностен принос към света.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, отлежава в мен повече от година. Да работиш с радост е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си се посветила. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 3 - Надя ПетроваВ епизод 3 от видео поредицата, с Любомира ти представяме прекрасната Надя Петрова – жена, която винаги е била предприемач, клиничен нутриционист, търсен автор и създател на хранителните добавки One, Daily и Zen. Освен това Надя е естет и любител на уюта и красотата, както можем да видим от всичко, до което се докосва и от начина, по който изглежда.

В началото на 2017-а Надя гостува в рубриката ми „Пълна кариерна промяна“ – какво се е променило оттогава, къде е фокусът й в момента, как работи с радост и какво прави, когато не работи, ти показваме в настоящия епизод.

 

 

Това беше всичко от нас с Любомира и Надя! Хареса ти, нали? 🙂

Пожелаваме ти прекрасни дни и до нови срещи в началото на следващия месец, коДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 3 - Надя Петровагато ще ти представим епизод 4 от рубриката. Ще се запознаеш с дама, която буди всеки, до който се докосне, към желанието да учи и да се развива, с радост, разбира се! 

А ако си в период на промяна и търсиш дейността, която ще ти носи смисъл и радост, както и стойност на хората, запознай се с книгата „От любов към себе си“, която издадох наскоро. В нея в над 300 страници ти разкривам изпитана методология за кариерна промяна, подплатена с 30 истински истории на български жени в промяна. Жени като теб!

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ: Епизод 3 - Надя Петрова