Блог стар, Да работиш с радост, Последно от блога

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ – Епизод 12.2 Любомира Любенова

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, автор на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“ с истински истории на български жени, и подкрепям хората в това да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ - Епизод 12.2 Любомира ЛюбеноваДойде време за 12 епизод, т.е. рубриката стартира преди година и два месеца… просто не знам кога мина това време! По този случай с Любомира решихме да направим нещо по-различно, а именно да покажем живота на двете ни зад кулисите, защото се случва да ни питате за това, а и животът не е само работа.:) И двете снимахме ежедневието си в продължение на десетина дни и измислихме по пет изненадващи въпроса, които да зададем една на друга, и ги включихме като неформален и разчупен блиц. Ето какво се получи: епизодите са 2, 12.1 (посветен на моя милост) и 12.2 (посветен на Любомира) , защото иначе щяхме да се окажем с прекалееееено дълго видео. А в края на този епизод ти споделяме какво се случва с рубриката оттук – нататък. Приятно гледане!